Loredana, criticată acid pe Facebook

După ce a rămas fără niciun concurent în finala de la „Vocea României“, artista a fost asaltată de mesaje negative venite pe contul ei de socializare.

Loredana-Vocea-finala
Loredana a ratat finala „Vocea României” din acest sezon.

Pentru prima oară, Loredana Groza nu are niciun concurent în finala de la „Vocea României“. Iar fanii spun că este vina ei, pentru că a mizat pe notorietatea concurenților ei, Antonio Fabrizi și Mihai Rait Dragomir, nu pe vocea lor. Antonio a pierdut ăn fața unui concurent de-al lui Smiley, Michel Kotcha, iar Mihai a ieșit pe locul doi în preferințele publicului, după concurenta lui Tudor Chirilă, Cristina Bălan.

La vederea rezultatelor, fanii au reacționat și n-au menajat-o deloc pe Loredana: „Aseară ai primit ce meritai, neserioaso!“, „Sper în seara asta să mearga mai departe cu adevărat vocile cele mai bune. Păcat de Cristina Vastopol! Nu merita să iasă! A fost furată pe față!“, „Lori, s-a făcut DREPTATE!!! PS. Have a nice weekend!“, „ÎMI pare foarte rău că nu ai nici un concurent în finală ,nu ai salvat ce trebuie, te-ai orientat spre doi bărbați care nu au avut impact la public, ai crezut că Mihai din «Las Fierbinți» să fie salvat, ai greșit, italianul avea o voce bună puternică, dar pentru melodii de muzică ușoară, cred că ești dezamăgită, poate anul viitor să-ți alegi mai bine concurenții”, au fost o parte din comentariile lăsate de aceștia pe pagina de Facebook.

Alții, însă, vor schimbarea ei din juriu: „Tura asta ai luat țeapă cu vedetele tale. Ar trebui să te retragi și să lași alți antrenori mai profesioniști. Nu mai are ce căuta la acest concurs. Este depășită“, „Loredana, nu ai fost fair-play în comentariile tale… păcat!“, „Așa îți trebuie! Trebuia s-o fi ales pe Cristina Vasopol! Aveai cea mai bună voce din concurs. Ți-ai trimis-o acasă! MERIȚI ÎNFRÂNGEREA DIN PLIN!“, „Te admir Lori, dar de data asta instinctul te-a înșelat. Ai avut echipa cu cele mai bune voci… Păcat!!!“, „Trebuia să mergi în finală cu vocile puternice“, „Ce-ai făcut, Lore? Ce-ai adus în semifinală… numai ratați… Și intri în finală singură“, i-au scris si alti admiratori.INAPOI LA PRIMA PAGINA