Loredana Groza are o sosie peste Ocean! Iată cât de bine îi seamănă!

Se spune că fiecare dintre noi are câte o sosie care trăiește altundeva în lume. Ei bine, nu știm cât de adevărată este zicala aceasta, însă știm că îndrăgita cântăreață Loredana Groza (46) are o sosie peste Ocean. Cine e ea? O femeie pe nume Dina Manzo!

În timp ce una cucerește toate topurile muzicale și se bucură de un succes fantastic pe micile ecrane în România, cealaltă își încearcă norocul la Hollywood, fiind vedeta unui reality-show! Dina Manzo este o personalitate TV și o antreprenoare, făcându-se cunoscută grație reality-show-ului ”The Real Housewives of New Jersey”.

Nu știm câți ani are Dina, însă știm că asemănarea fizică cu diva muzicii românești este izbitoare. Dina, precum Loredana Groza, este mamă a unui singurul copil, care, întâmplător sau nu, este tot fată. Lexi Ioannou, fiica Dinei, are acum 11 ani, în timp ce fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 18 ani.

Iar dacă e să vorbim despre detaliile din viețile amoroase ale celor două, trebuie să precizăm că Dina este o femeie divorțată, ea separându-se de tatăl copilului ei, Tommy Manzo, în anul 2012, în timp ce Loredana Groza are, în prezent, o situație maritală incertă.

Revenind la trăsăturile fizice, Dina Manzo și Loredana Groza se bucură, amândouă, de ochi deschiși la culoare, buze pline și plete blonde, ceea ce le face să semene destul de mult. Nu vi se pare?

foto: arhivă / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA