Loredana Groza, vacanță cu fiica sa în destinații exotice

Loredana Groza își ia liber după un an plin de filmări și concerte. Acum două zile, cântăreața împreună cu fiica ei de 18 ani, Elena, și-au luat zborul spre o vacanță exotică. Prima oprire – Dubai.

Artista a distribuit pe rețelele de socializare prima fotografie de la plecarea din țară, cu părul aranjat și cu o carte în mână, în timp ce Elena, copilul său major, avea căștile pe urechi și telefonul în mână. „În sfârșit oleacă de vacanță:))) Prima oprire, Dubai!!! Ghiciți următoarea destinație??? Fly high. Loredana”, a fost mesajul cântăreței pentru prietenii virtuali.

Se pare că Lori a plănuit un concediu maraton prin mai multe țări calde, departe de frigul din România. A doua destinație în care diva s-a fotografiat a fost Thailanda. În capitala Bangkok a experimentat bucătăria tradițională thailandeză și chiar a învățat să gătească de la un bucătar chef într-un restaurant. Iată ce a ieșit!

 

Lori ne-a obișnuit deja cu alegerile surprinzătoare atunci când vine vorba de vacanțe. Anul trecut, ea împreună cu fiica sa au petrecut pe cel mai mare vas de croazieră din lume, dar s-au bucurat și de o binemeritată descoperire a Indiei, unde artista a făcut baie în fluviul Gange pentru a se purifica.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA