Lucian Lupu (Zapp) a fost desemnat unicul supraviețuitor. Merita acest titlu?

După 44 de zile petrecute în cele mai grele condiții în Filipine, dintre care marea majoritate pe Insula exilului, Lucian cunoscut sub numele de Zapp a câștigat, ieri seară, titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

“Mă simt excepțional, de fapt e un cuvânt mic. Mă simt așa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câștigător!”, a spus Lucian chiar după ce a aflat că el este câștigătorul Supraviețuitorul.

Lucian - Castigatorul Supravietuitorul
Lucian, cu premiul cel mare

Finala show-ului Supraviețuitorul s-a desfășurat live, ieri, la Pro TV. Lucian, Otniela și Iulian, finaliștii desemnați în Filipine, au fost puși față în față cu jurații pe care i-au eliminat chiar ei din show: Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei și Robert. Alături de ei au fost și concurenții eliminați înainte de unificarea triburilor. A fost ultima ocazie în care cei 18 concurenți au putut să își spună așteptările, dezamăgirile și și-au amintit de momentele frumoase petrecute în show-ul Supraviețuitorul.

Dragoș Bucurenci, prezentatorul Supraviețuitorul, a adus, apoi, în platou urna sigilată în care se aflau voturile juraților, iar Lucian a aflat, în direct, că el a fost desemnat câștigătorul Supraviețuitorul. El a primit 4 voturi, de la Adina, Andreea, Mircea Amza și Raisa, Iulian a fost votat de Mircea Sărac și Robert, iar Otniela a primit numai un vot, de la Andrei.

finalistii ok
Finaliștii, în platoul Pro TV

Publicul și-a spus și el cuvântul și a desemnat-o pe Diana cel mai simpatic supraviețuitor. Timp de o săptămână, românii și-au putut susține preferatul, iar voturile și-au spus cuvântul. Diana a fost foarte emoționată în momentul în care a aflat că este concurentul preferat al publicului: “Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine! Sunt foarte fericită și a fost o adevărată surpriză. Le mulțumesc tuturor pentru sustinere și apreciere”.

Timp de 44 de zile, concurenții din Supraviețuitorul au trecut prin experiența vieții lor, și-au format o microsocietate, au format prietenii, alianțe puternice, iar fiecare și-a făcut jocul în funcție de propria strategie.

zapp
Zapp, în concurs
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA