Lucruri pe care nu le știai despre Leonardo DiCaprio!

Leonardo DiCaprio este una dintre cele mai proeminente figuri din industria cinematografică, însă cu siguranță au rămas câteva lucruri despre acest actor care nu sunt cunoscute de publicul larg.

Roluri memorabile ale lui Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio are 42

Haideți să vedem ce lucruri sunt mai puțin știute despre Leo!

Origini nemțești

Părinții lui au decis să-și numească copilul nenăscut Leonardo, deoarece se uitau la o pictură de-a lui Leonardo Da Vinci atunci când bebelușul s-a mișcat pentru prima dată în burtica mamei lui.

Mama sa se numea Irmelin Indenbirken, căci era originară din Germania. Tatăl său era pe jumătate neamț, pe jumătate italian. Și bineînțeles, Leo vorbește fluent germana. Nu credeți? Uitați dovada!

Curiozități

A supraviețuit miraculos unui atac de rechin. Acesta a povestit despre experiența traumatizantă prin care a trecut în cadrul unei ediții al emisiunii Ellen Show.

Mofturi de vedetă

A cheltuit 23 de milioane de dolari pe trei proprietăți care au apă purificată curentă, ventilator pentru aromaterapie și duș cu vitamina C (cunoscut pentru proprietățile benefice asupra organismului).

Deține o insulă care se numește Blackadore Cay, situată pe coasta de est a Americii Centrale.

În 2011 a achiziționat o pictură de-a lui Dali contra sumei de 1, 2 milioane de dolari.

Iubește atât de mult cafeaua, încât și-a cumpărat o fabrică de cafea, numită Lyon.

Are ca animal de companie o broască țestoasă gigant.

În 2005, Leo a fost lovit în față de către o femeie cu un pahar de șampanie. Femeia a făcut închisoare doi ani.INAPOI LA PRIMA PAGINA