Lucrurile au scăpat de sub control! Bella Thorne, show erotic în văzul tuturor!

A încercat o relație cu Scott Disick, tatăl copiilor lui Kourtney Kardashian, însă lucrurile n-au mers între ei. El s-a îndreptat spre o altă tinerică – Sofia Richie -, iar ea a schimbat tabăra, îndreptându-și atenția spre o vedetă a Youtube-ului, Tana Mongeau. Iar povestea lor e cât se poate de ciudată!

S-a iubit o vreme cu Scott Disick

Totul a început, e drept!, la îndemnul Tanei, după ce aceasta că a postat pe Twitter că ar vrea să aibă o întâlnire cu actrița. Culmea e că dorința ei a devenit realitate. În scurt timp, cele două s-au reunit și de aici totul e istorie. Tana i-a dansat Bellei Thorne, iar aceasta din urmă a intrat imediat în joc. N-a durat mult până atracția dintre ele și-a făcut simțită prezența, iar cele două au sfârșit sărutându-se, în văzul tuturor.

Bella și Tana

Toată ”distracția” a fost surprinsă în imagini, care, evident, au făcut înconjurul rețelelor de socializare. Așa se face că acum ”mica lor escapadă” a ajuns să fie cunoscută de toată lumea și mulți se-ntreabă dacă nu cumva Bella Thorne a schimbat tabăra. Ce-i drept, cele două n-au precizat dacă acum au o relație sau ce s-a întâmplat a fost vorba doar despre situație unică și irepetabilă.

Totuși, la cum o știm pe Bella, aceasta nu se va opri prea curând din ceea ce a început să facă în ultimele luni. Scandalul se împletește perfect cu succesul, în accepțiunea sa.INAPOI LA PRIMA PAGINA