Lupu, noul concurent de la Exatlon, este fratele câștigătorului emisiunii Supraviețuitorul

Citeste tot despre:

, , ,

După cum știm, în ediția de aseară a show-ului Exatlon, care a marcat eliminarea Claudiei Pavel din concurs, echipa albastră a Războinicilor a primit un nou concurent, care să-l înlocuiască pe cel care a abandonat, Bogdan.

Prezentat doar cu numele de Lupu, noul coleg al războinicilor și-a făcut botezul în proba de aseară, care a avut ca miză casa și care a fost câștigată de concurenții albaștri.

Ștefan Lupu

Și botezul lui a fost unul câștigător pentru noul concurent, acesta învingându-l chiar pe Vladimir Drăghia, unul dintre cei mai buni atleți din show.

Ștefan Lupu pe numele lui întreg, tânărul este originar din Ploiești și a practicat arte marțiale full contact.

Dar amănuntul cel mai important despre al doilea Ștefan din echipa Războinicilor este că acesta este fratele mai mic al lui Lucian Lupu (Zapp), câștigătorul concursului Supraviețuitorul de pe ProTV, un format care seamănă foarte mult cu Exatlon.

Zapp
Frații Lupu

În 2016, ploieșteanul de 25 de ani a fost încoronat câștigător al variantei românești a Supraviețuitorului, premiul fiind tot de 100.000 de euro.

Amănuntul care demonstrează foarte bine că cei doi sunt frați este agilitatea pe care a arătat-o Lupu la primul lui traseu, ținând aproape de Drăghia și învingându-l la proba de aruncare.INAPOI LA PRIMA PAGINA