Mădălin Ionescu şi-a botezat fiica FOTO

În ziua în care a împlinit două luni, micuţa Petra Alexandra a primit botezul creştinesc.

Fericire mare în familia Cristinei Şişcanu şi a lui Mădălin Ionescu! Chiar de Sf. Petru şi Pavel, când fiica lor, Petra Alexandra, împlinea două luni de viaţă, a fost creştinată.

Ceremonia religioasă a avut loc în cerc restrâns, ştiută fiind dorinţa lui Mădălin Ionescu pentru intimitate – dorinţă exprimată şi odată cu anunţul plecării sale de la Kanal D, când a spus că-şi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia.

De altfel, şi unul dintre mesajele sale postate pe reţeaua de socializare Facebook ne arată cât de mult l-a schimbat pe Mădălin Ionescu venirea pe lume a mezinei sale:

„Copleșit de semnificaţia momentului … Botezul Petrei a fost realmente înălțător… Serenitate, mister, credință, prezenţă divină, slujba la superlativ, preoți cu har, invitați de suflet, lacrimi, împăcare, speranță şi împlinire…”.

Într-un ton ceva mai vesel, fericitul tătic a dat detalii despre botez ca şi momentul ar fi fost descris de însăşi micuţa Petra Alexandra:

„Mi-a plăcut foarte mult botezul … Mama şi tata, care mă iubesc fără limite, au avut lacrimi în ochi tot timpul slujbei, dar eu m-am bucurat enorm! Am stat cuminte în brațele nașilor, așteptând cu pace în suflet momentul în care părintele mi-a rostit numele şi m-a botezat în numele Sfintei Treimi… Am primit îngerii de lumină, iar părintele, foarte emoționat, a anunțat pe toată lumea că eu, Petra Alexandra, sunt încă de pe acum în Împărăția Cerurilor… Îmi doresc să fiu o creștină vrednică toată viaţa şi să păstrez permanent în inima mea semnificaţia Botezului! Va îmbrățișez!”

Din imaginile împărtăşite, observăm că Petra a fost îmbrăcată în alb, cu mici detalii decorative roşii, în timp ce părinţii ei au preferat culoarea nude. Şi, tot ca un amănunt, atât Cristina, cât şi fiica lui Mădălin şi cele două bunici au ales rochii vaporoase, din voal.

Mădălin Ionescu mai are un băiat şi o fată din căsătoria precedentă.INAPOI LA PRIMA PAGINA