Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis, este însărcinată

Fosta jurnalistă mai are un pic şi intră în concediul prematernal. Iat-o cum arată în ultimul trimestru de sarcină.

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi, cea care a dat pupitrul de ştiri pentru tribuna prezidenţială, va deveni mămică.

Ieri am avut ocazia s-o vedem din nou în cadrul unei conferinţe de presă în postura de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis. Totuşi, cât de curând, aceasta va intra în concediu, dată fiind sarcina sa avansată.

Mădălina Pușcalău este căsătorită cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titrați piloți ai Taromului și, în același timp, preferatul președintelui Iohannis atunci când călătorește cu avionul.

De altfel, Mădălina și Emil Dobrovolschi s-au cunoscut chiar la bordul aeronavei prezidențiale, pe când el era comandantul echipajului, iar ea, o jurnalistă care îl însoțea pe șeful statului într-o vizită oficială.

Mădălina şi Emil Dobrovolschi.

Cei doi s-au căsătorit civil la finele anului 2015, iar anul trecut au organizat o nuntă feerică, pe malul lacului Chitila, la care nu au lipsit, între altele, acrobațiile în aer ale unor escadrile la bordul cărora se aflau colegii lui Emil Dobrovolschi.

Mădălina a fost jurnalistă la Antena 3 și la B1 TV, fiind desemnată purtător de cuvânt al Administrației prezidențiale anul trecut, în septembrie.

Mădălina Dobrovolschi, la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi președintele Consiliului European, Donald Tusk.


INAPOI LA PRIMA PAGINA