Mădălina Ghenea a devenit mamă pentru prima oară

Marți seara, Mădălina Ghenea și Matei Stratan i-au urat bun venit pe lume micuței lor, primul copil al cuplului. Cu toate că pe parcursul sarcinii a stat mai mult în Italia, frumosul model a ales să nască pe plaiurile natale, așa că aseara așteptarea a luat sfârșit și a putut să-și strângă în brațe copilul.

Mădălina este mamă de fetiță.

Deși inițial a vrut să nască pe cale naturală, durerile facerii și travaliul care a durat peste 10 ore i-au determinat pe medicini să apeleze în cazul său la cezariană. Mădălina s-a lăsat pe mâna unor medici profesioniști de la o clinică privată din București și acum este fericita mamă a unei fetițe frumoase, perfect sănătoase.

Până acum Ghenea spunea că este un miracol că a rămas însărcinată, acum miracolul acesta s-a contretizat într-un copil mult dorit. Deși nașterea nu a decurs conform planului, Mădălina și Matei sunt acum cei mai fericiți părinți din lume: „Pe la 12 mi-a zis Matei prin mesaje <<Stai liniştit, o să comunici cu mine, totul e bine>>, apoi au urmat 10 ore de travaliu. Ea a vrut să nască natural, dar până la urmă copilul a ieşit pe lume sănătos tun, cu un tată fericit, cu 4% baterie la telefon în acest moment”, a declarat Cristi Brancu la „Agenţia VIP”, citat de Cancan.ro

Hello angel 😇

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

Mădălina și Matei sunt acum un cuplu împlinit. Modelul și-a ascuns sarcina până în luna martie, când a apărut pe coperta unei reviste cu o frumoasă burtă de gravidă în 8 luni.

Mădălina și-a schimbat look-ul chiar înainte de a naște.

Foto: Arhiva OK, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA