Mădălina Ghenea este însărcinată? Iată ce-o dă de gol!

Lucrurile încep să se aranjeze în viața Mădălinei Ghenea! Trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, fiul milionarului Dan Stratan, iar acum se zvonește că se pregătește să devină mamă.

S-au cunoscut în București, prin niște prieteni comuni și de atunci sunt de nedespărțiți. Călătoresc peste tot în lume și par a fi îndrăgostiți nebunește unul de altul. De altfel, în urmă cu o lună, s-a vehiculat în presă că cei doi și-au unit destinele în timpul unei călătorii în Maldives.

dovada
”Dovezile” uniunii lor

Pe atunci, Mădălina a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apare îmbrăcând o rochie ca de mireasă, dar și o imagine cu un plic care era destinat ”Domnului și Doamnei Stratan”. Indicii pe care toți le-am interpretat ca fiind o dovadă a uniunii lor.

Însă, mai nou, există indicii cum că ar fi vorba de o sarcină în cazul frumoasei românce. Spunem asta pentru că-n mai toate fotografiile, actrița apare acoperindu-și burta, ca și cum ar avea ceva de ascuns. În plus, multe dintre imaginile postate în mediul virtual sunt vechi, ca și când s-ar feri să posteze cadre recente. Așadar, să fie Mădălina însărcinată?

mada
În toate fotografiile, Mădălina își ascunde abdomenul

Ei bine, nu știm acest lucru, și nu credem că actrița s-ar grăbi să confirme aceste zvonuri, nici dacă ar fi adevărate, căci de când l-a cunoscut pe Matei s-a retras din lumina reflectoarelor. Știm, însă, că Mădălina a adoptat la distanță un băiețel pe nume Nor, pe care l-a întâlnit în Haiti în urmă cu mai mulți ani. Acum, românca îi poartă de grijă și speră să-i ofere un viitor mai bun.

„În Haiti l-am întâlnit pe acest copilaş, Nor, care mi-a făcut viaţa mai frumoasă. Avea nevoie de o operaţie urgentă şi l-am ajutat. De atunci e copilaşul meu. Și am grijă de el. L-am adoptat la distanţă. Aş vrea să am 10 copii – şi ai mei, şi adoptaţi”, declara actrița.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA