Mădălina Ghenea s-a căsătorit cu Matei Stratan în secret? Iată ce-i dă de gol!

De câteva luni, Mădălina Ghenea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Matei Stratan, băiatul unui milionar ieșean. Și deși nimeni nu le dădea nicio șansă, iată că, acum, bănuim că cei doi au făcut pasul cel mare în relația lor.

Madalina și matei
Au făcut pasul cel mare în relația lor?

Mădălina și Matei se află în prezent într-o vacanță în Maldive, unde se bucură de soare, apa turcoaz, nisipul fin și unul de altul, desigur. De acolo ne vin și cele mai arzătoare noutăți în ceea ce-i privește pe cei doi.

Ne referim, desigur, la cea mai recentă fotografie postată de Mădălina pe o rețea de socializare, în care apare un plic cu antetul resortului de lux în care s-au cazat cei doi și care este adresat ”Domnului și Doamnei Stratan”. Așadar, să se fi căsătorit cei doi în secret? Iar vacanța aceasta să fie, de fapt, luna de miere?

madalina-ghenea-nunta
Prietenii oltencei s-au întrecut în felicitări după ce au văzut această poză

Cert este că fanii Mădălinei au observat imediat acest detaliu și s-au grăbit să-i felicite pe cei doi. „Wow! Bravo!”, „Domnul și Doamna Stratan sună minunat”, „Te-ai căsătorit. Să fie într-un ceas bun!”, au fost doar câteva dintre comentarii.

madalina-ghenea-stratan
Îmbrăcați în mire și mireasă?

Ei bine, nu știm care este adevărul, dar știm că-ntr-o altă fotografie Mădălina apare într-o rochie albă, simplă, ce poate trece drept o rochie de mireasă, iar Matei poartă un costum elegant… cam prea elegant, am zice noi, pentru o locație atât de însorită și de… lejeră. Deci, să-și fi unit destinele cei doi în secret?

Amintim că cei doi s-au logodit în urmă cu trei luni, din ceea ce ne-au relatat prietenii lor. Citiți aici totul despre logodna lor!

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA