Mădălina Ghenea s-a despărțit de designerul Philipp Plein

Au trecut aproximativ 40 de zile de când Mădălina Ghenea își anunța relația cu designerul german Philipp Plein. Suficiente zile încât modelul să bifeze o logodnă, multe călătorii de lux, dar și o despărțire dureroasă. Căci, judecând după contul ei de Instagram, altcândva ”altarul„ iubirii dintre ea și designer, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate.

madalina
Au format un cuplu timp de 38 de zile

Toți fanii vedetei se-ntreabă ce s-a întâmplat exact între ea și designer, după ce, în weekend, Philipp a ales să șteargă de pe contul lui de Instagram orice dovadă a existenței modelului în viața lui.

Nimic din pozele în care se sărutau, imaginile din vacanțe sau filmulețele în care își jurau iubirea nu a scăpat de furia designerului. Motivul pentru care cei doi au ajuns într-un punct este încă necunoscut, dar unele voci spun că intenția lui Philipp de-a relua legătura cu fosta lui i-ar fi despărțit pe el și pe româncă.

madalina-inel
Inelul cu care Philipp a cerut-o în căsătorie pe Mădălina

Amintim că acum câteva zile, românca a descoperit o discuție între logodnicul ei și Oxana, fosta lui iubită, în care acesta dintâi o ruga să ia legătura cu el. Evident, geloasă și trădată, Mădălina l-a pus în fața faptului împlinit pe Philipp și au fost cât pe ce să se despartă. Totuși, cumva, cei doi păreau că au trecut peste acest episod și că relația lor este una mai fericită ca oricând. Din păcate, acum, se pare că au ajuns din nou la despărțire. Și pare a fi una definitivă.INAPOI LA PRIMA PAGINA