Mai are puțin și naște, iar Beyonce s-a pozat în costum de baie alături de Blue Ivy

Mai are foarte puțin și își va strânge în brațe pentru prima oară gemenii, iar Beyonce a distribuit pe contul său de Instagram o nouă fotografie cu burta de gravidă, alături de fiica sa Blue Ivy. Însărcinată în ultimul trimestru, Beyonce și-a expus din nou burta, fiind îmbrăcată în costum de baie și cu un blazer dintr-un voal albastru royal, foarte fin.

Beyonce mai are foarte puțin și va deveni mamă pentru a doua oară.

Cântăreața de 35 de ani s-a fotografiat ținând-o în brațe pe Blue Ivy, și ea tot în costum de baie și cu o simpatică pălărie pe cap. Beyonce și rapperul Jay Z vor deveni din clipă în clipă din nou părinți, de data aceasta de gemeni, căci Beyonce are o burtă imensă, pe care și-a tatuat-o cu henna la baby shower-ul de săptămâna trecută.

Așa a apărut Beyonce la baby shower.

Nu este pentru prima dată când artista s-a fotografiat cu burta la vedere, ci a făcut un întreg jurnal în imagini cu evoluția sarcinii sale, perfect pentru prietenii virtuali. La baby shower s-a îmbrăcat la o prințesă hawaiană, în sutien, fustă cu volane și cu un turban mare pe cap, lăsându-și din nou burta imensă să fie admirată de toți invitații.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA