Mai există o speranță? Ben Affleck o vrea înapoi pe Jennifer Garner!

Avem senzația că povestea aceasta nu se va încheia prea curând. Au făcut copil după copil pentru a-și salva mariajul, au stat despărțiți o vreme, ulterior au decis să-și mai dea o șansă, ca-n aprilie 2017 să depună actele de divorț fără niciun cuvânt. Acum, apropiații spun că lucrurile ar fi departe de a se încheia.

Februarie 2018. Ben Affleck și Jennifer Garner se comportă ca doi părinți responsabili

El s-a refugiat în relația cu Lindsay Shookus, iar ea s-a dedicat copiilor. Păreau, cumva, lucrurile deja stabilite. Totuși, apropiații lor spun că Jennifer Garner și Ben Affleck nu sunt pregătiți să-și spună ”Adio!” definitiv și să ducă la bun sfârșit divorțul. Căci da, divorțul încă nu e pronunțat.

Potrivit celor din anturajul lui Ben, actorul vrea cu disperare s-o recupereze pe fosta soție, deși el e mutat deja cu noua iubită, cea cu care se afișează, fără sfială, în ipostaze amoroase. „Le-a spus prietenilor că o vrea pe fosta înapoi”, spune o sursă din anturajul acestuia.

Ben Affleck și iubita sa, Lindsay Shookus

Evident, dorința lui a rămas neîmpărtășită, căci Jen, după atâtea încercări nereușite de împăcare, nu-și mai dorește nimic cu Ben Affleck. Vrea doar să se dedice celor trei copii ai cuplului și să-și reclădească cariera actoricească. Cu alte cuvinte, nici vorbă de o reprimire a lui Ben Affleck în viața ei. Suntem curioși, așadar, cum se va soluționa situația între ei și dacă divorțul va avea o finalitate…

Ben și Jen, alături de cei trei copii ai lor

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA