Mai formează Jennifer Lawrence un cuplu cu Darren Aronofsky?

Citeste tot despre:

,

A fost o vreme când romanța lor era în toate ziarele de peste Ocean. De câteva săptămâni, însă, nu se mai știa nimic despre faimosul cuplu, de aceea au început să apară zvonuri cum că s-au despărțit.

Formează încă un cuplu

Ei bine, adevărul este că Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky sunt în continuare împreună și sunt chiar fericiți. O spunem noi, după ce am văzut câteva fotografii surprinse de paparazzi, sâmbătă, pe când cei doi se aflau pe străzile newyorkeze, îndreptându-se spre un restaurant indian pentru a lua masa.

Ulterior, o sursă din anturajul celor doi a și confirmat această veste. ”Relația lor este puternică și cât se poate de normală”, a precizat acest apropiat pentru publicația online ”E! News”. Cât despre fotografiile respective, acestea „trădau” tipul de relație pe care îl au cei doi: una de iubire sinceră.

În imaginile respective, Jen își îmbrățișează și sărută iubitul, asemenea oricărei femei îndrăgostite. Iar după ce au luat masa în restaurantul ”Bhatti Indian Grill”, cei doi s-au îndreptat spre casă, dat fiind faptul că locuiesc deja împreună.

S-a iubit anterior cu Rachel Weisz, femeia cu care are și-un băiețel în vârstă de zece ani

Recent, Darren a zburat spre Budapesta, acolo unde Jen filma pentru „Red Sparrow”, pentru a-și sărbători ziua de naștere în compania ei. Sunt, așadar, foarte apropiați, își iau foarte în serios relația, însă sunt, totodată, și foarte discreți în tot ceea ce fac. De aceea, nu știm nici măcar dacă actrița l-a cunoscut pe băiețelul de zece ani al lui Darren, pe care îl are din relația cu Rachel Weisz. Amintim că Lawrence și Darren formează un cuplu din luna august 2016.

foto: arhivă / capturăINAPOI LA PRIMA PAGINA