Majda de la „Ferma vedetelor” are o fetiţă adorabilă! FOTO&VIDEO

Partenera Dianei Dumitrescu din reality show-ul de la PRO TV are o mare susţinătoare acasă, foarte simpatică şi care seamănă leit cu mama ei.

Majda Aboulumosha (32) este mereu veselă şi plină de viaţă, iar acest lucru i se datorează şi micii minuni cu păr creţ pe care o are acasă, Jaqueline. Fetiţa sa este fructul dragostei cu rapper-ul J.Yolo (Maurice Jacques în acte). Iubirea lor a ținut doar 6 ani, dintre care 3 de mariaj, iar în 2016 actrița cunoscută publicului din telenovelele de la Acasă TV („Regina”, „Iubire şi onoare”) și soţul ei au divorţat în fața notarului.

Acum, cu o siluetă de invidiat şi un bust ajustat la estetician, Majda are tot mai mulţi admiratori, mai ales de când s-a alăturat celebrităţilor intrate în concursul „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV.

Acasă, Jacqueline a susţinut-o pe mămica ei, căreia i-a fost permanent dor de ea.

 

Din imaginile postate de Majda pe contul ei de socializare şi pe care vi le oferim mai jos, în galeria foto, vedem că Jacqueline e deja o mică fashionistă, îi place să danseze, dar îi place şi să facă prăjituri cu mămica ei – care are şi un cont dedicat deserturilor, Majda Cheesecake.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA