Malia Obama, apariție la Festivalul de Film Sundance

În timp ce fostul președinte al Americii, Barack Obama se relaxează împreună cu soția în vacanță la Necker Island, fiica sa cea mare, Malia, se află alături de vedetele de la Hollywood la Festivalul de Film din Utah, bineînțeles că pentru muncă.

malia obama

Malia Obama a fost surprinsă luni în înzăpezitul Park City, locul unde se desfășoară Festivalul de Film Sundance. Fiica cea mare a lui Barack Obama și-a luat un an pauză între liceu și facultate și a semnat pentru un internship cu compania de film Harvey Weinstein.

Este clar că tânăra în vârstă de 18 ani, care a absolvit Sidwell Friends School D.C, își dorește o carieră în industria filmului. Fiica lui Obama a făcut un stagiu de practică și pe platourile de filmare ale serialului HBO, Girls, în iunie 2015 și a lucrat ca asistent producție în drama Extant în 2014. De curând, a fost dezvăluit faptul că ea a petrecut câteva luni în America de Sud toamna trecută, ca parte a activităților sale din anul acesta liber intermediar.

Familia Obama în 2012.
Familia Obama în 2012.

La doar câteva zile după ce tatăl său și-a încheiat ultimul său mandat de președinte al Americii și Donald Trump a preluat frâiele Americii, Malia este pe cont propriu,  în timp ce mama și tatăl său sunt plecați în prima vacanță în calitate de fost Președinte și fostă Primă Doamnă.

După opt ani la Casa Albă, Malia și sora sa, Sasha, sunt acum libere să-și trăiască viața cu mai puțin control decât atunci când Obama era președinte. După scurta sa apariție de la Sundance, se pare că fiica cea mare a cuplului Obama nu poate scăpa de faimă și nici de paparazzi.

Foto: Captură TMZINAPOI LA PRIMA PAGINA