Malia Obama, hărțuită la Harvard. Fiica fostului președinte american a răbufnit în public!

Citeste tot despre:

, , ,

A avea părinți cunoscuți nu e tocmai o binecuvântare! Malia Obama a trăit cu această presiune opt ani, timp în care tatăl său era președintele SUA, și se pare că nu scapă de asta nici acum, când viața ei se derulează departe de Casa Albă.

Malia

Malia Obama a plecat din sânul familiei pentru a urma cursurile Universității Harvard. Totuși, se pare că această perioadă nu e chiar atât de fericită pe cât se aștepta să fie, căci se luptă cu ”ghinionul” de a fi fiică de fost președinte american.

Aici s-a petrecut incidentul

Zilele trecute, fiica lui Barack Obama a avut de-a face cu o femeie insistentă, care a ajuns s-o hărțuiască pe stradă doar pentru a obține o fotografie inedită cu ea. Malia se afla alături de prietena ei în Harvard Square, pe când a fost abordată de o femeie care-și dorea cu ardoare o fotografie cu ea.

Are de furcă cu notorietatea tatălui său

Potrivit celor din jur, Malia a refuzat politicos să facă acea fotografie, moment în care femeia, trecută de prima tinerețe, a încercat s-o surprindă fără acordul său. După cum era de așteptat, fiica cea mare a fostului președinte american a luat atitudine și-a răbufnit public: ”Ai de gând s-o faci (n.r. fotografia) ca unui animal într-o cușcă?”.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA