Malia Obama se tranformă într-o ”Bad Girl”? Iat-o sărutându-se cu un băiat misterios și fumând dintr-o țigară suspectă!

Citeste tot despre:

, ,

Fiica cea mare a fostului președinte american se bucură din plin de absența reflectoarelor în viața ei. De când a părăsit Casa Albă își poate duce traiul în tihnă, departe de presiunile politice sau de cele ale vieții publice. Totuși, de paparazzi n-a schimbat. Din când în când, câte un fotograf iscusit reușește să surprindă cadre inedite cu fiica lui Barack Obama.

Familia lor.

Zilele trecute, Malia (19) se afla în curtea Harvard-ului, alături de un băiat misterios, față de care era foarte apropiată. Nu a durat mult și paparazzo-ul a avut ocazia unică de a o surprinde pe fiica fostului președinte american sărutându-se pasional cu tânărul respectiv. Chipurile, acesta este noul iubit al adolescentei și nu sfiește să se afișeze cu el în astfel de ipostaze.

Are deja un iubit!

Alte fotografii realizate în curtea facultății sale ne-o arată pe Malia fumând, pesemne a căzut în capcana acestui viciu, în ciuda învățămintelor de acasă. De altfel, e a doua oară când fotografii reușesc s-o surprindă în această ipostază, anul trecut, la Lollapalooza, fiica fostului președinte fiind văzută, de asemenea, fumând. Nu putem să nu ne întrebăm, așadar, a obținut tânărul respectiv permisiunea tatălui ei de a o curta? Dar despre țigară ce părere o avea Barack Obama?

foto: TMZ


INAPOI LA PRIMA PAGINA