Mama lui George Clooney a dezvăluit sexul gemenilor

Chiar dacă George și Amal Clooney nu au declarat în mod direct, că vor deveni părinți, vestea că vor avea gemeni a fost dată publicității prin intermediul apropiaților. De curând, mama actorului a dezvăluit care este sexul bebelușilor pe care nora sa îi va naște în vara acestui an.

'Hail, Caesar!' Premiere - 66th Berlinale International Film Festival

Se pare că Amal și George sunt foarte norocoși, pentru că vor avea o fetiță și un băiețel. „Va fi câte unul din fiecare! Da, un băiat și o fată, asta mi-au spus”, a declarat mama de 77 de ani a lui Clooney, Nina. „Ce minunat! Soțul meu și cu mine suntem foarte entuziasmați.” Dar, viitoarea bunică nu știe încă cum fiul și nora  sa își vor numi copiii. „Nu știu ce nume au ales. Aceasta este treaba lui George și a lui Amal.”, a adăugat ea.

Mai sunt aproximativ 4 luni până când celebrul cuplu își va mări familia cu doi membrii, o fată și un băiat. Amal, care este căsătorită cu George din septembrie 2014, va deveni mamă pentru prima oară în luna iunie. Vestea sarcinii a fost confirmată de către o apropiată a cuplului, Julie Chen, care a anunțat în direct, săptămâna trecută, că cei doi vor avea gemeni.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA