Mână largă! Ce cadou fabulos i-a făcut Mariah Carey managerului ei?

Citeste tot despre:

, ,

Știam că nu se uită la bani când merge la cumpărături, dar nu ne închipuiam că e atât de generoasă și cu oamenii din jur. Ei bine, da, cadoul pe care Mariah Carey i l-a făcut Stellei Bulochnikov, managerul ei, este unul cu adevărat spectaculos!

Mariah a fost extrem de generoasă cu Stella, managerul ei

S-a zvonit că obiceiul recent de a cheltui mici averi pe diverse lucruri inutile ar fi fost modalitatea ei de a-l uita pe James Packer, miliardarul cu care a fost logodită până anul trecut. Însă, cadoul pe care l-a achiziționat pentru managerul ei e sigur altceva!

Mariah și Stella, managerul ei, la petrecerea aniversară

Mariah Carey a pus la cale o petrecere aniversare fastuoasă, în restaurantul Catch, din West Hollywood, pentru Stella, managerul ei, însă surpriza nopții a fost alta: o valiză Louis Vuitton, în valoare de 34.000 de dolari. Da, acesta a fost cadoul artistei pentru cea care îi este manager de mai mulți ani.

Stella stă pe valiza de 34,000 de dolari, primită de la Mariah

Nu credeți? Chiar un invitat de la acea petrecere a dezvăluit acest lucru pentru ”Page Six”. ”Ea (n.r. Mariah) a dus valiza Louis Vuitton în spatele camerei și a avut artificii. O chelneriță a urmat-o pentru a aduce șampanie și mai multe artificii”, povestește respectivul martor.

Cât despre Stella, aflăm că a fost de-a dreptul impresionată de gestul artistei. ”Stella era toată un zâmbet, de la început și până la sfârșit.”, mai precizează respectiva sursă.

foto: Hepta / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA