Margot Robbie și iubitul ei, Tom Ackerley, în vacanță!

Până nu demult toată lumea specula ba că ar fi singură, ba că s-ar iubi în secret cu Leo DiCaprio sau Will Smith, cu care a apărut pe micile ecrane. Din fericire, niciunul dintre aceste cazuri nu este veridic, din moment ce actrița are o relație fericită și de lungă durată cu Tom Ackerley.

in vacanta
Au o relație de doi ani

Tot cu el  a și fost fotografiată de paparazzi, în St. Barts, pe când era în vacanță. Cei doi îndrăgostiți și-au luat liber de la îndatoririle cotidiene și-au dat o fugă într-o locație exotică, pentru a petrece puțin timp împreună, departe de nebunia hollywoodiană.

Și chiar asta au făcut. Total impasibili la cei din jur, Margot și tânărul ei iubit s-au lăsat pradă iubirii lor și s-au bucurat unul de celălalt. În una dintre aceste fotografii, actrița de 25 de ani apare în mare, alături de iubitul ei, sărutându-l și îmbrățișându-l, asemenea oricărei femei îndrăgostite.

margot robbie tom ackerley
Tom postează adesea poze cu iubita sa

Se pare că cei doi au petrecut trei nopți în St. Barts, în hotelul Taiwana (unde o noapte costă 6550 de euro), și-au profitat la maximum de timpul petrecut în vacanță.

foto: captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA