Maria Marinescu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă

Sâmbătă, creatoarea de modă a mers la altar la brațul celui de-al treilea soț, Alin Petrache.

Maria Marinescu Alin Petrache (4)
Alături de trupa Jukebox, care au întreținut atmosfera petrecerii de nuntă.

20 februarie (sâmbătă) a fost o zi importantă pentru creatoarea de modă Maria Marinescu și Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, dar și fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din România. Ei și-au organizat ceremonia religioasă într-un cadru intim, la care au luat parte doar persoanele cele mai apropiate. În urmă cu aproape două luni, cei doi și-au oficializat relația, iar acum a venit momentul și pentru cununia religioasă.

Maria Marinescu Alin Petrache (3)

Anunțul a fost făcut chiar de Alin Petrache, care a postat pe pagina sa de Facebook prima imagine de la fericitul eveniment, în care apare alături de mireasa lui și alături de care scrie „Happily ever after!”.

Maria Marinescu Alin Petrache (2)

Maria a fost o mireasă delicată, purtând o rochie din dantelă fină, de inspirație vintage, iar părul l-a lăsat liber, prins doar cu o coroniță cu cristale. Buchetul a fost unul discret, din flori albe.

Mai târziu, mireasa a renunțat la pantofi și a încălțat o pereche de ghete, dar e foarte posibil ca acest instantaneu să fi fost realizat când a fost furată.

Maria Marinescu Alin Petrache (1)

Căsătoria Mariei Marinescu cu Alin Petrache vine la aproximativ șapte luni de la divorțul ei de fostul luptător din Legiunea Străină, Frank Colin, cu care Maria are și un băiețel pe nume Levyn. De mai bine de doi ani, bărbatul se află într-o închisoare din Franța, fiind acuzat de trafic de droguri.

Înainte de Frank, creatoarea de modă a fost căsătorită şi cu fiul lui Ion Ţiriac, Ion Ion Țiriac.

 

Foto: WowBiz.ro, FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA