Mariah Carey a făcut senzație la concertul de Crăciun. Le-a arătat fanilor cât de mult a slăbit!

Mariah Carey este hotărâtă să revină la silueta trasă prin inel cu care se lăuda acum câțiva ani. Acum 3 luni își făcea operația de micșorare a stomacului care avea să o ajute să slăbească considerabil, iar acum și-a arătat noua siluetă, cu multe kilograme în minus, în cadrul concertului de Crăciun susținut la New York.

A purtat cele mai sexy și decoltate rochii, sau chiar body și a arătat foarte bine, ba mai mult, a repetat celebra mișcare din fiecare concert, când iubitul Bryan Tanaka și un băiat din trupa de dansatori au ridicat-o pe divă pe umeri.

Conștientă că este mult la slabă și că și-a însușit criticile fanilor și mândră tare de noul look, Mariah a făcut câteva piruete pe scenă pentru ca spectatorii să o admire în toată spendoarea sa.

Cântăreața în vârstă de 47 de ani a purtat mult roșu, doar este o culoare specifică sărbătorilor de iarnă și a schimbat câteva ținute sexy, de la rochia lungă sclipitoare, decoltată și cu crăpătură pe picior, la una mult mai sexy, cu inserții de auriu și chiar un body roșu cu o jachetă cool pe deasupra. Este clar că de data aceasta ținutele au avantajat-o, iar Mariah a afișat un abdomen tonifiat, a scăpat de gușă și a afișat niște picioare subțiri și sexy.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA