Mariah Carey a gafat din nou. Uite cum a apărut!

În ultima vreme, Mariah Carey merge din rău în mai rău în ceea ce privește stilul vestimentar, așa că nu ne mai miră că cea mai recentă apariție a sa a fost de-a dreptul horror. Nu renunță în ruptul capului la sandalele cu toc imens, de parcă ar fi scoase din garderoba uniei dansatoare și nici la hainele foarte mulate, care nu se potrivesc deloc cu formele sale voluptoase.

Este campioana prostului gust din cauza ținutelor alese.

A dat de data aceasta fustele scurte, care lăsau la vedere picioarele masive ale divei pe un element și mai dramatic – o pereche de colanți foarte mulați, semitransparenți, accesorizați cu broderie din floricele de culoare roșu. Mariah Carey, 47 de ani, are o problemă vizibilă cu hainele din dulapul său și ar avea nevoie de un consilier de imagine care să-i facă curat prin garderoba monstruoasă. Ieșită la o plimbare cu gemenii Marocan și Monroe, Mariah a dat-o din nou în bară. Oare o vom vedea vreodată îmbrăcată într-o rochie vaporoasă și o pereche de pantofi finuți, sau într-o cămașă la modă și o pereche de jeans boyfriend?

I-au ieșit colăceii din cauza colanților prea mulați.

Ne-ar plăcea să o vedem într-o ținută colorată, potrivită pentru vârsta și silueta ei, feminină, nu în aceste ținute vulgare cu care se afișează în ultima vreme. De la rochii mini de piele, cu decolteu adânc, sclipici și haine mulate, nu cred că există ceva mai kitsch care să nu fi trecut prin garderoba cântăreței.

A oribilat în această rochiedin imitație de piele cu lanțuri sclipicioase.

Din ce în ce mai des încinge imaginația bărbaților, arătând tot mai multă piele. De data aceasta, a arătat că este plinuță, burta fiind vizibilă pe sub tricoul strâmt și colanții mulați care o strângeau. La ieșire dintr-un restaurant din Hollywood, aseara, Mariah a fost victima propriilor sale haine, căci paparazzi au fotografiat-o din toate unghiurile și, din cauza blițurilor puternice, i s-au văzut kilogramele în plus, etichetele și chiar bikini.  I-au ieșit în evidență colăceii de pe șolduri, însă, singurul lucru care a strălucit în tot acest peisaj, a fost zâmbetul său imens.

Mai multe fotografii AICI!

Foto: Hepta, Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA