Mariah Carey a slăbit aproape 20 kg! Cum arată diva și cum a reușit?  

Unii speculează că pierderea în greutate atât de vizibilă se datorează unei operații de bypass gastric, noi sperăm să fie doar motivația de-a ajunge la formele voluptuoase armonioase care-au consacrat-o, o dietă sănătoasă și mult sport. În orice caz, față de aparițiile sale dezastruoase din vară, silueta sa este considerabil subțiată.

Mariah Carey în New York: mai slabă și mai fericită!
Mariah Carey în New York: mai slabă și mai fericită!

Mulți vorbesc că Mariah Carey a slăbit chiar aproape 20kg și c-ar fi ajuns de la 83 la 65 kg. “Mariah a slăbit în zona șoldurilor, a coapselor și a stomacului. În ultimele luni a mâncat porții mici și a făcut sport, yoga și pilates zilnic”, spune o sursă citată de RealtyToday.

Aici, de 1 decembrie, anul acesta.
Aici, de 1 decembrie, anul acesta.

Pare-se, conform unora, că artista de 46 de ani și-ar fi micșorat stomacul, întocmai precum iubitul ei australian foarte bogat, James Packer – care-ar fi convins-o să urmeze un bypass gastric încă din august. Asta după ce milionarul a slăbit 35 kg astfel!

Cu iubitul ei, James Packer. Să o fi convins acesta să facă bypass gastric?
Cu iubitul ei, James Packer. Să o fi convins acesta să facă bypass gastric?

Cu toate că nu știm sigur ce-a ales diva R’nB, știm cu siguranță că se luptă cu kilogramele în plus de când s-a despărțit de Nick Cannon, soțul ei înstrăinat – care a depus actele de divorț din decembrie, anul trecut.De fapt, chinul singurătății, stresul și munca au afectat-o atât de tare pe Mariah Carey, că s-a îngrășat foarte mult și rapid în anul care trece. Din păcate, nici alegerile ei vestimentare n-au ajutat-o… mereu cântăreața a preferat rochiile mulate, de tip sirenă, ori foarte scurte.

Mariah Carey, aici în mail 2014
Mariah Carey, aici în mai 2014

Din fericire, acum se simte mai bine, pare destul de împăcată alături de iubitul ei de câteva luni – cu care petrece vacanțe de lux adeseori și cu care s-ar fi și mutat deja!  – și este și mai slabă! Sperăm să o țină tot așa.

FOTO GETTY IMAGES, HEPTA

Iată o galerie cu transformările lui Mariah de-a lungul anilor! 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA