Mariah Carey, acuzată că s-a editat în Photoshop. Din nou!

Realitate sau măiestria vreunui program de editat fotografii? Tindem spre a doua variantă, căci ne îndoim că diva are o baghetă magică pe care a folosit-o să slăbească într-o noapte cât n-a făcut-o într-un an.

mariah-carey
Fotografia despre care credem că ar fi editată în Photoshop

E drept, Mariah Carey a slăbit destul de mult în ultimul an. Ne amintim cu toții de acele fotografii surprinse anul trecut pe iahtul iubitului ei, James Packer, în care Mariah apărea cu kilograme bune în plus. Și știm că aceasta a ajuns la o siluetă destul de plăcută în ultimele luni. Totuși, nu credem că artista a pierdut chiar atât de multe kilograme încât să arate așa cum o face în cea mai recentă imagine postată pe Instagram.

O spunem noi, dar și toți fanii internauți ai cântăreței care au acuzat-o instant că ar fi folosit Photoshop-ul pentru a-și ajusta silueta în fotografia surprinsă pe aeroportul din Londra.

Singer Mariah Carey is losing a shoe on The Upfront NBC Universal Red Carpet at The Rockefeller Center in New York, NY on May 16, 2016. Photo by Charles Guerin/BESTIMAGE
Așa arată, de fapt, acum artista

În imaginea surprinsă luni(vezi sus), Mariah apare vizibil slăbită, cu o talie de viespe și niște picioare foarte lungi. O imagine despre care credem că, din păcate, nu prea e conformă cu realitatea.

mariah-carey-coperte
Și-a editat și cele mai recente coperte

De altfel, nu e prima oară când Mariah este suspectată că și-ar fi editat fotografiile. Cele mai recente coperte de album ale divei sunt editate din plin. De fapt, imaginea ei este atât de distorsionată încât artista e cu greu recunoscută.

foto: Instagram / arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA