Mariah Carey, defăimată în online după ce a făcut o gafă monumentală!

Luni dimineață, Mariah Carey avea plănuită o intervenție live în emisiunea ”Good Morning Britain” pentru a vorbi despre concertele de Crăciun pe care le va susține în Londra și Paris. Numai că, odată intrată în direct, prezentatorul Piers Morgan a schimbat ordinea discuției și a întrebat-o pe artista de 47 de ani despre evenimentul șocant ce a avut loc în Las Vegas și care s-a soldat cu 50 de persoane decedate și 400 de răniți. Ce a urmat a iscat o adevărată isterie în mediul online.

Mariah Carey a avut o intervenție live din luxoasa sa reședință din Beverly Hills în emisiunea moderată de Piers Morgan. Artista trebuia să vorbească despre intinerariul concertelor de Crăciun, numai că moderatorul a adus în discuție evenimentul sângeros din Las Vegas, oraș de care Mariah Carey este profund legată, dat fiind faptul că acolo concertează la Caesar Palace.

Așa se face că Mariah a declarat că nu știe prea multe despre cele întâmplate, dar că e profund înduerată și că speră ca totul să ajungă la sfârșit mai devreme decât mai târziu. ”Mă rog pentru victime. L-au prins pe atacator? Este îngrozitor! Repet, mă rog pentru victime și sper ca totul să se termine cât de repede posibil. Am petrecut mult timp în Vegas și ce s-a petrecut acolo e o adevărată tragedie”, au fiost cuvintele divei luată prin surprindere de către moderatorul emisiunii.

Și poate cele spuse de ea n-ar fi fost atât de nepotrivite, dacă nu le emitea din confortul casei sale din lux, fiind îmbrăcată cu o rochie sirenă și având un pom împodobit în spatele ei. Sau cel puțin asta au avut de reproșat cei care urmăreau emisiunea dimineață și voiau să afle cât mai multe detalii despre soarta celor răniți în cumplitul incident. ”Pe bune, asta chiar se întâmplă? Vorbește despre durere stând tolănită pe canapeaua ei de lux?”, ”de ce are un brad împodobit în luna octombrie?”, ”Oamenii mor și Mariah Carey empatizează în timp ce stă ca o divă în lux”, ”Ce are de-a face această tragedie cu Mariah Carey? Și de ce are Mariah un pom împodobit la început de octombrie?”, au fost câteva dintre reacțiile celor revoltați în mediul online.

După cum era de așteptat, moderatorul emisiunii, conștient de reacțiile stârnite, a preferat să încheie transmisiunea artistei și să relateze pe larg subiectul de interes general.INAPOI LA PRIMA PAGINA