Mariah Carey i-a luat un cadou șocant iubitului Bryan Tanaka

Când artista nu e acasă, Bryan se poate juca… cu noul cadou primit din partea iubitei sale. Adică, cu o păpușă de mărime naturală, care reproduce – ciudat de bine – versiunea reală a lui Mariah Carey.

Mariah Carey And Bryan Tanaka Dine Out IN LA
Mariah face orice pentru a-i menține interesul iubitului ei

Ați înțeles bine, Mariah Carey i-a cumpărat lui Bryan o păpușă de 10,000 de dolari care cântă, arată și vorbește fix ca Mariah. ”Emite replicile favorite ale lui Mariah, cum ar fi <<Mimi îți simte lipsa>>, <<Unde e șampania mea, dragă>> sau <<Ești fabulos!>>. Păpușa cântă până și melodiile favorite ale lui Bryan, cum ar fi ”Dream lover” sau ”Hero”, spune un apropiat de-al cuplului.

Iar dacă Bryan vrea să se joace de-a îmbrăcatul, păpușa Mariah vine la pachet cu cele mai sclipitoare outfituri, pentru a fi schimbată. Ce crede dansatorul despre acest cadou? ”Unul dintre lucrurile pe care le iubește Bryan la Mariah este simțul umorului dezvoltat. El crede că păpușa este amuzantă și spune că se gândește s-o ia cu el în oraș, atunci când ”originalul” lipsește de acasă”, hm, nu ne-am fi așteptat la asta.

mimi
O păpușă ”Mimi” de mărime naturală

Totuși, un reprezentant de-al artistei a negat veridicitatea acestei povești. Însă, cu toții știm că nici dacă ar fi adevărat, artista n-ar recunoaște!

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA