Mariah Carey, în tandrețuri cu Bryan Tanaka, dar cu inelul de logodnă de la fostul iubit pe deget

Citeste tot despre:

, ,

Recent, Mariah Carey, care a slăbit vizibil, distribuia pe contul său de Instagram o serie de fotografii în brațele iubitului Bryan Tanaka, în timp ce împodobeau bradul de Crăciun. Cu toate acestea, cele mai recente fotografii o înfățișează purtând o bijuterie cu o semnificație aparte. Este vorba de extravagantul inel de logodnă cu care fostul partener, James Packer, o ceruse în căsătorie în ianuarie 2016.

La doar câteva zile de la cererea în căsătorie lansată de fostul partener, miliardarul australian James Packer, în ianuarie 2016,  Mariah apărea de mână cu el la un eveniment pe covorul roșu, fluturându-și impresionanta bijuterie cu diamant în valoare de 10 milioane de dolari. Nu numai că are o valoare materială mare, dar și una sentimentală, iar cântăreața pare să-l poarte cu toate că a renunțat de mult la James și că acum este într-o relație serioasă cu dansatorul Bryan Tanaka.

Surprinsă din nou cu inelul pe deget. Vrea să-i transmită un mesaj fostului logodnic?

Chiar dacă James a declarat într-un interviu recent că relația cu Mariah Carey a fost  o „greșeală”, se pare că artista nu are nimic împotrivă să poarte pe deget inelul  care valorează o avere. Dar oare ce părere are Tanaka despre această apariție a iubitei lui?Probabil că nu îl deranjează din moment ce el nu-și permite să-i ofere o asemenea bijuterie, poate doar dacă Mariah însăși îi oferă banii necesari. De altfel nu ar fi prima oară când îi oferă bani pentru a-i cumpăra ei cadouri.

În ianuarie 2016 apărea de mână cu James la un eveniment, arătându-și inelul purtat pe deget.

Cântăreața de 47 de ani a fost surprinsă îmbrăcată într-un trening cu imprimeu alb cu negru, ochelari de soare la ochi și bijuterii pe mâini și la urechi, alături de inelul spectaculos, în timp ce se pregătea pentru concertul său de Crăciun. Toată lumea a văzut piesa de colecție de pe degetul ei, poate că asta a fost și ideea, să-i transmită un mesaj indirect fostului. Mariah a fost văzută purtând inelul la numeroase ocazii în ultima vreme, în ciuda faptului că James a declarat că etapa de un an și jumătate alături de Mariah a fost o greșeală.

Foto: Splash News, Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA