Mariah Carey, în vacanță cu iubitul Bryan Tanaka

Împreună pe scenă, împreună și… acasă! Relația dintre Mariah Carey și dansatorul Bryan Tanaka pare să funcționeze chiar bine, dat fiind faptul că, luni, cei doi au plecat în vacanță, la schi.

Mandatory Credit: Photo by Gregory Pace/BEI/Shutterstock (7567025bn) Mariah Carey and Bryan Tanaka Mariah Carey 'All I Want for Christmas Is You' concert, New York, USA - 14 Dec 2016
Ceea ce părea a fi o joacă, se transformă într-o relație serioasă

Știm deja că Mariah ajunge în fiecare iarnă la schi, în Aspen, așa că nu ne-a mirat când am auzit că, luni, artista a aterizat în faimoasa locație. Surprinzător, însă, este faptul că artista l-a luat cu ea și pe noul ei iubit, dansatorul Bryan Tanaka, semn că relația lor este deja un fapt și că lucrurile merg foarte bine între cei doi.

Recunoaștem, noi nu ne gândim decât la faptul că gemenii Monroe și Moroccan au fost nevoiți să se învețe acum cu prezența lui Bryan în viața lor, după ce, timp de un an, au crezut că James Packer le va fi tată vitreg. Ei bine, lucrurile se schimbă, iar Mariah pare că face față cu brio schimbării. L-a schimbat pe Packer cu tinerelul Bryan Tanaka, și nu pare să regrete câtuși de puțin.

mariah
În spatele artistei se află Bryan, care o avea în brațe pe fetița Monroe

Vom vedea, însă, cât va dura și această relație. Până una, alta, în imaginile obținute de paparazzi, Bryan pare să-și fi luat rolul de partener al lui Mariah foarte în serios, avându-le grija celor doi micuți ai artistei, în timp ce ea își făcea apariția pe aeroportul din Aspen.INAPOI LA PRIMA PAGINA