Mariah Carey, infidelă lui James Packer?

La o zi după ce-am aflat că Mariah Carey și James Packer au pus punct logodnei lor, au ieșit la iveală mai multe zvonuri care indicau faptul că artista i-ar fi fost infidelă miliardarului.

mariah-carey-sani
Se zvonește că Mariah Carey i-a fost infidelă lui James Packer

Inițial, s-a zvonit că James a fost deranjat de extravaganțele logodnicei sale și că de aceea a decis să pună punct relației. Acum, însă, se conturează din ce în ce mai tare ideea unui amantlâc. Chipurile, Mariah ar fi călcat strâmb în relația cu miliardarul, iar acesta din urmă a aflat.

Cel cu care artista ar fi căzut în păcat ar fi tocmai unul dintre dansatorii ei, pe nume Bryan Tanaka, de care s-ar fi apropiat mai mult pe când artista avea concerte în Vegas. ”Când era în Vegas, ea s-a apropiat foarte tare de Bryan, mai ales că James nu îi dădea deloc atenție, iar Mariah se simțea o femeie singură”, a declarat o sursă pentru E! News.

Iar faptul că Mariah a fost surprinsă de paparazzi în timp ce lua masa cu Bryan, joi seara, susține și mai tare ideea unei relații amoroase între cei doi.

Exclusive... 52220944 Singer Mariah Carey was spotted with her backup dancer beau Bryan Tanaka at Berris in West Hollywood, California on November 2, 2016.  The two have been spending a great deal of time together after Mariah had dramatic breakup with now ex James Packer (which was finalized on October 27).  Just days after they end of their relationship, Mariah was seen at a Halloween party with her allegedly new beau. ***NO USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Mariah Carey și Bryan Tanaka, surprinși luând masa la Berris în West Hollywood, pe 2 noiembrie

Mda, rămâne de văzut dacă Mariah va infirma aceste zvonuri sau dacă va lăsa totul în ceață, așa cum a făcut de când s-a aflat că s-a despărțit de James Packer.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA