Mariah Carey, moment erotic pe scenă cu iubitul Bryan Tanaka. Gemenii ei erau în sală!

Mariah Carey a reușit să le închidă gura criticilor, care au acuzat-o în ultimele luni că performanțele ei vocale sunt slabe, dând un spectacol de zile mari, sâmbătă, în Madison Square Garden. Totuși, a existat un aspect al apariției ei care a dezamăgit.

Alături de Bryan Tanaka

În vârstă de 47 de ani, Mariah Carey este deopotrivă iubită și disprețuită. Zilele trecute, aceasta a acceptat din nou invitația lui Lionel Richie de a concerta în turneul muzical „All the hits”, interpretând unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale în fața a mii de fani strânși în Madison Square Garden, în New York.

Purtată pe brațe de dansatori

Mariah a demonstrat, așadar, că are una dintre cele mai prețioase voci și că melodiile ei sunt nemuritoare. Totuși, fanii au avut de reproșat faptul că artista a pus în scenă un spectacol mult prea sexy, alături de tinerelul ei iubit, dansatorul Bryan Tanaka, și totul sub privirile gemenilor ei, Moroccan și Monroe.

Ei bine, cam așa e, căci Mariah s-a lăsat purtată pe brațe și pipăită atât de dansatorii ei obișnuiți, cât și de iubitul ei, avansat pe post de coregraf. Mai mult de atât, diva de 47 de ani a schimbat nu mai puțin de trei outfituri extrem de sexy, care i-au pus în evidență formele voluptuoase. Una dintre rochii era chiar transparentă, oferindu-le celor prezenți o imagine greu de uitat.

L-a urcat pe fiul ei, Moroccan Scott Cannon, pe scenă

Desigur, și de data aceasta, au existat voci care au făcut referire la ținutele nepotrivite siluetei artistei, însă acestea au fost reduse la tăcere rapid de energica interpretare a artistei și de hiturile nemuritoare.

foto: Getty Images



INAPOI LA PRIMA PAGINA