Mariah Carey nu se poate căsători cu James Packer. Află de ce

În ultima vreme, celebra cântăreață nu a vorbit decât despre nunta ei cu miliardarul James Packer. Din păcate pentru ea, un ”amănunt” legal stă în calea mariajului ei fericit cu actual iubit: este încă căsătorită cu Nick Cannon!

Mariah Carey
Mariah își dorește să se căsătorească cu James, dar nu poate

S-au despărțit în luna august 2014, iar la patru luni de la separare au depus actele de divorț. Însă, potrivit TMZ, Nick Cannon refuză în acest moment să semneze actele de divorț, ceaa ce-nseamnă că Mariah nu se poate recăsători momentan.

Surse citate de site-ul respectiv menționează că întârzierea acestor acte ar fi refuzul lui Nick de-a înțelege că-ntre cei doi totul s-a încheiat. ”Încă o iubește pe Mariah și nu vrea să oficializeze despărțire, pentru a nu o pierde”, a declarat unul dintre apropiații celor doi.

307DD6E800000578-3413152-image-a-24_1453538979853
Mesajul de felicitare după anunțul logodnei dintre Mariah și James

O informație destul de bulversantă pentru public, dacă e să ne gândim că Nick a fost printre primele persoane care i-au urat lui Mariah căsnicie fericită lângă James. E adevărat, s-a întâmplat printr-un post amuzant, pe o rețea de socializare, însă mesajul a fost public, iar toată lumea a crezut că Nick este împăcat cu situația.

Cu fostul soț, Nick Cannon, și cei doi copii ai lor
Mariah, alături de Nick și cei doi copii ai lor

Amintim că Nick și Mariah s-au căsătorit în 2008, la reședința ei din Bahamas. Cei doi au doi copii, gemenii de patru ani, pe nume Moroccan și Monroe, în viața cărora amândoi s-au implicat activ, atât în timpul căsniciei lor, cât și după separare.

foto: arhivă OKINAPOI LA PRIMA PAGINA