Mariah Carey nu-și dorește copii cu James Packer

Curând vor păși spre altar, dat fiind faptul că luna trecută cei doi s-au logodit. Vorbind despre toate acesta, în emisiunea ”The Lowdown with Diana Madison”, Mariah Carey a dezvăluit și câteva din planurile lor de viitor.

Exclusive... 51933374 Singer Mariah Carey was seen talking to Katie Couric while out with boyfriend James Packer in Aspen, Colorado on December 19, 2015. Ex-husband Nick Cannon stopped in with their twins at Mariah's New York home before she and her new beau headed off to the mountains. Singer Mariah Carey was seen while out with boyfriend James Packer in Aspen, Colorado on December 19, 2015. Ex-husband Nick Cannon stopped in with their twins at Mariah's New York home before she and her new beau headed off to the mountains. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
S-au logodit pe 21 ianuarie

Deși le-a luat doar opt luni pentru a se logodi, Mariah Carey a mărturisit că nu se vor grăbi să-și extindă familia. Mai precis, cântăreața a recunoscut că nu are gând să aibă un alt copil, motivând, în glumă poate, că gemenii ar fi geloși. ”Nu, am deja doi copii și cred că ar fi prea geloși… ei se supără când alint cățelul”, a povestit cântăreața în respectiva emisiune. Ne întrebăm în acest caz care este poziția lui James? Oare nici el nu-și mai dorește copii?

mariah carey
Gemenii nu știu că mama lor urmează să se recăsătorească, deși au o relație bună cu James Packer

Cert este că James este deja tată a trei copii cu fosta soție, Erica Baxter: o fiică pe nume Indigo (născută în 2008), un băiat pe nume Jackson Lloyd (născut în 2010) și încă o fetiță pe nume Emmanuelle Sheelah (născută în 2012).

Revenind la Mariah, artista a mai făcut o precizare interesantă și anume că gemenii ei și ai lui Nick Cannon încă nu știu că mama lor este logodită și că urmează să se căsătorească. ”Nu le-am spus toate lucrurile acestea pentru că sunt prea mici și nu prea înțeleg multe. Trebuie să-i iau încetul cu încetul și să le explic multe lucruri, pentru a mă asigura că au înțeles că totul o să fie bine pentru ei și că viața lor nu se va schimba.”, a declarat Mariah.

Mariah și James s-au logodit pe 21 ianuarie, la doar opt luni de la prima întâlnire.INAPOI LA PRIMA PAGINA