Mariah Carey, pictorial inedit în lenjerie intimă. Cât de mult a slăbit!

Ultima perioadă a fost una benefică pentru Mariah Carey, iar fizicul său a suferit transformări incredibile. De când a apelat la operația de tăiere a stomacului, diva pop a slăbit considerabil și este din ce în ce mai sexy.

 

Cu ocazia concertelor tematice de Crăciun, Mariah își șoca fanii cu ipostaze dizgrațioase în care vedeta, cu o mulțime de kilograme în plus, se prezenta pe scenă în body-uri sau tot felul de piese vestimentare mulate care îi lăsau la vedere un trup nu tocmai atletic.

Așa arăta într-un concert anul trecut.

Cu toate acestea, la mai bine de 3 luni de când a început să slăbească, cântăreața în vârstă de 47 de ani a reușit să piardă în greutate și să ajungă la silueta sa din vremurile bune, cu forme bine conturate, dar fără burtă, picioare groase sau gușă. După defilarea de pe covorul roșu de la Golden Globes, eveniment la care Mariah a fost foarte sexy într-o rochie neagră de tip sirenă, cu un decoltu impresionant, acum își delectează fanii de pe rețelele de socializare cu cele mai noi fotografii dintr-un shooting foto îndrăzneț, în lenjerie intimă.

Mamă a doi copii, Mariah este într-o formă fizică absolut incredibilă, lăsându-se fotografiată pentru coperta revistei V Magazine. Conștientă de transformarea în bine și mândră de reușita sa în ceea ce privește fizicul, a purtat doar un body negru și ciorapi tip plasă. Nu e de mirare că arată atât de bine pentru că operația de micșorare a stomacului pe care a făcut-o anul trecut dă rezultate bune în majoritatea cazurilor dacă este susținută de un meniu bine pus la punct, multă disciplină alimentară și sport.

Foto: Instagram, V MagazineINAPOI LA PRIMA PAGINA