Mariah Carey s-a logodit oficial cu James Packer, după 8 luni de relație!

Iată că am primit și vestea mult așteptată de fanii divei R&B și de mass-media deopotrivă, după ce-am urmărit parcursul relației lor: Mariah Carey se pregătește din nou de nuntă, de data aceasta cu miliardarul australian James Packer, după nici un an de relație. Cei doi au devenit iubiți în iunie 2015. 

Frumoasa artistă a fost cerută de soție în timpul unei cine intime care a avut loc  marți, la restaurantul Eleven Madison Park în New York. Martorii momentului emoționant au fost doar câțiva prieteni foarte apropiați ai cuplului. Unele publicații au oferit și imagini cu masivul inel cu diamant pe care-l poartă diva radiind de fericire, cum sunt paparazzi de la TMZ, care-au fost prezenți chiar la ieșirea cuplului din local!

Fotografii au surprins inelul de logodnă al divei și fericirea de pe chipul ei
Fotografii au surprins inelul de logodnă al divei și fericirea de pe chipul ei

Spuneam că anunțul nu vine ca o surpriză, pentru că relația lor a curs foarte lin și fără probleme, consolidându-se vara trecută în timpul lungilor sejururi intime de familie, petrecute în locuri exotice din zona Europei și a Orientului Mijlociu.

In vacanta
Mariah și James în vacanțele lor luxuriante

Desigur, nu știm ce se petrece în culisele relației lor, însă anunțul acesta al unui nou început oficial vine, parcă, și ca o compensare a suferinței îndelungate pe care cântăreața de 46 de ani a trăit-o în ultimul an de căsnicie cu Nick Cannon – de care a divorțat anul trecut, cu puțin timp înainte de a începe noua relație cu australianul de 48 de ani. Mai exact, am fost martori la declinul lui Mariah după eșecul marital: s-a îngrășat foarte mult, a avut probleme cu vocea în concertele sale, aparițiile ei au fost taxate crunt din cauza lipsei de stil și să nu uităm de faptul că fostul ei soț ar fi înșelat-o adesea.

Cu iubitul ei, James Packer. Să o fi convins acesta să facă bypass gastric?
Ambii se află la a treia căsnicie. Să fie cu noroc?

Cumva, a fost firesc ca un bărbat liniștit și mult mai matur – dar și cu o avere impresionantă, trecut prin două divorțuri și deja tată a trei copii – să îi aline suferința și să îi confere siguranța de care are nevoie acum Mariah. În plus, Packer se poartă extrem de bine cu cei doi copii ai ei din căsnicia cu Nick – gemenii Monroe și Moroccan (4 ani) -, o răsfață și o plimbă prin toată lumea, după cum am văzut în ultimele luni! El este cu siguranță îndrăgostit de ea, iar Mariah, cu toate rezervele ei privind o nouă iubire la orizont, a acceptat să fie mireasă – pentru a treia oară și ea! Iar dragostea îi priește din plin, căci de câteva luni, o vedem mai fericită, mai prezentă în lumea mondenă și arătând mult mai bine ca înainte, semn că își revine la cea mai bună versiune a ei.

Cu fostul soț, Nick Cannon, și cei doi copii ai lor
Cu fostul soț, Nick Cannon, și cei doi copii ai lor

Mariah și Nick Cannon, mai tânăr decât ea cu 11 ani, s-au separat în august 2014 și au înaintat actele de divorț în decembrie, divorțul pronunțându-se oficial în aprilie 2015. Cei doi copii ai lor, au rămas în grija mamei.

FOTO HEPTA, TMZ, INSTAGRAMINAPOI LA PRIMA PAGINA