Mariah Carey și-a hărțuit sexual bodyguardul? Acesta amenință că o dă în judecată!

Cel mai recent scandal de la Hollywood o are în prim-plan pe cântăreața Mariah Carey. Aceasta este acuzată de către fostul ei bodyguard de hărțuire sexuală, dar și de faptul că îi datorează peste 200.000 de dolari.

Michael Anelo, în spatele divei, în aprilie 2016

Michael Anello, fostul bodyguard al artistei, amenință că ia măsuri legale împotriva acesteia, susținând că l-a hărțuit sexual, umilit și că-i datorează… bani, anunță TMZ. Bărbatul în cauză a mărturisit că Mariah se referea la el spunându-i ”neo-nazist”, dar și că diva îi este datoare cu 221, 329, 51 dolari.

În respectiva declarație, Michael povestește și că artista este rasistă, insistând ca ”să fie înconjurată doar de bodyguarzi de culoare, nu albi”. Mai mult de atât, fostul bodyguard susține că artista a comis „acte sexuale doar pentru ca acestea să fie văzute de el”.

Publicația amintită anterior titrează că există deja o ciornă a acestor acuzații, pe care avocatul lui Anello amenință s-o depună, dacă Mariah nu răspunde acuzațiilor și nu-și plătește datoria. Chipurile, firma lui Anello a fost angajată de către artistă în perioada iunie 2015 – mai 2017, timp în care nu a încasat niciun cent din suma datorată.

Este de notorietate că artista are o relație dificilă cu angajații ei

Momentan, nu există o poziție oficială din partea artistei, așadar nu știm dacă au început negocierile sau aceasta ignoră acuzațiile.INAPOI LA PRIMA PAGINA