Marilyn Manson, în scaun cu rotile după un accident pe scenă. Imaginile care i-au îngrijorat pe fani!

Celebrul rockstar Marilyn Manson nu este într-o formă bună. După ce a suferit un accident pe scenă în luna octombrie, vocalistul în vârstă de 48 de ani a rămas în scaun cu rotile și are nevoie de ajutor pentru a se deplasa. Cele mai noi imagini cu el, surprinse pe aeroportul din Los Angeles, sunt de-a dreptul îngrijorătoare pentru fani.

Amintim că la începutul lunii octombrie, starul a fost grav rănit în timpul unui concert organizat la Hammerstein Ballroom, după ce un element din decorul show-ului a căzut peste el. La acel moment, concertul din New York a fost întrerupt, iar vedeta a fost trasportată de urgență la un spital. ”Sâmbătă noaptea, legendarul interpret a fost rănit pe scenă spre sfârșitul concertului susținut la Hammerstein Ballroom din New York, ceea ce l-a determinat să întrerupă spectacolul. El a fost tratat la un spital local și se va recupera în locuința sa din Los Angeles”, declara la acel moment un apropiat al artistului.

Iată că la o lună de la accident, Marlyn Manson încă este sub tratament și a fost surprins în scaun cu rotile. Starul de 48 de ani și-a acoperit fața cu o mască chirurgicală neagră, în timp ce era deplasat de unul dintre angajații săi prin terminalul aeroportului din Los Angeles.

Pe 5 noiembrie, cântărețul a susținut primul concert după accident, țintuit în același scaun cu rotile. Ba mai mult, tot săptămâna trecută, extravagantul artist a fost criticat după ce a îndreptat o pușcă cu gloanțe către public în timpul unui concert din San Bernardino, California.

Foto: Splash News, YouTubeINAPOI LA PRIMA PAGINA