Marion Cotillard s-a dezbrăcat de dragul actoriei. A apărut goală pușcă într-un film

A născut cel de-al doilea copil acum 5 luni, iar Marion Cotillard arată fenomenal acum. Actrița despre care s-a zvonit că ar fi fost cauza divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, a avut curajul să apară complet goală în cel mai nou film al său, „Les Fantômes d’Ismael”.

Despre ea s-a spus că ar fi fost cauza despărțirii dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.

Ea este una dintre cele mai apreciate actrițe franceze de la Hollywood, asta și datorită spiritului său dezinvolt de care dă dovadă, atât pe platourile de filmare, cât și în viața de zi cu zi. Este acea actriță care se mulează perfect pe orice rol și este naturală în jocul său actoricesc, asta și pentru că are o încredere remarcabilă în abilitățile sale, dar și în aspectul fizic. Marion Cotillard este acum actrița principală din filmul francez „Les Fantômes d’Ismael”, iar la 41 de ani și cu doi copii acasă, a acceptat să apară fără haine pe marile ecrane.

Nu există îndoială că a șocat o audiență întreagă care nu se aștepta să o vadă așa, goală pușcă și fără pic de inhibiții, într-o scenă incendiară a filmului premiat la Cannes. Pentru o interpretare desăvârșită, actorii mai fac și sacrificii – fie se dezbracă, ori se îngrașă și slăbesc dramatic, își shimbă culoarea părului sau se tund la chelie.

A apărut complet goală într-un film.

Acesta este unul dintre cele mai interesante personaje în care se transpune actrița – Carlotta Bloom, fosta soție a lui Ismaël Vuillard, care a dispărut în mod misterios timp de 20 de ani. A fost căutată timp de un deceniu, iar în cele din urmă soțul a fost nevoit să o declară moartă. Scena înfățișează revenirea ei șocantă, care îi schimbă total viața lui Ismail. Personajul lui Marion Cotillard își scoate hainele în soțului și rămâne nemișcată timp de câteva secunde. Așa că ea întregește lista actrițelor care s-au dezbrăcat în filme, de dragul actoriei. Fanii au putut să o vadă în toată spendoarea sa, cu sânii și zonele intime descoperite, într-o scenă epică.

Sacrificii pentru un rol. S-a dezbrăcat pentru o scenă controversată dintr-un nou film.

Foto: „Les Fantômes d’Ismael”INAPOI LA PRIMA PAGINA