Matt Damon i-a dezamăgit pe iubitorii de animale

După ce s-a lăudat în fața întregii lumi că va salva sute de câini fără stăpân de la moarte, actorul n-a mai ridicat un deget, iar patrupezii au avut, din păcate, de un sfârșit tragic.

52203853 30th Annual American Cinematheque Awards Gala held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on 10/14/16. 30th Annual American Cinematheque Awards Gala held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on 10/14/16. Matt Damon FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Matt, împreună cu alte celebrități precum Joaquin Phoenix și Minnie Driver, s-au implicat într-o acțiune caritabilă, care avea drept scop salvarea de la moarte a câtorva sute de câini, care urmau să ajungă la târgul de carne din China. Spre dezamăgirea tuturor iubitorilor de animale, actorul nu și-a onorat promisiunea, pentru că animalele n-au ajuns într-adevăr la târg, însă au avut tot un sfârșit tragic.

Ce s-a întâmplat?

În urma investigației realizate de Daily Mail, am aflat că 300 de câini au fost trimiși la adăpostul Nanning din China, iar alți 700 au ajuns la un sanctuarul Buddhist. Intenția a fost bună, câinilor urma să li se găsească stăpâni, însă nu s-a întâmplat așa ceva. Mulți dintre ei erau bolnavi sau s-au îmbolnăvit între timp și, mai grav de atât, sanctuarul religios a ajuns, de fapt, la concluzia că animalele nu merită efortul lor susținut de-a le oferi acestora tratamentul necesar.

Drept urmare, două treimi din câini au fost lăsați să moară în cuștile lor, la temperaturi ridicate, la care erau expuși în plină după-amiază. “Dacă ar fi fost lăsați în abatoarele chinezești, unde ar fi fost loviți în cap și omorâți, ar fi fost mai bine pentru câini, decât să cunoască o moarte lentă și dureroasă, cum s-a întâmplat de fapt”, a declarat un voluntar.INAPOI LA PRIMA PAGINA