Matthew McConaughey și Camila Alves, cuplul perfect la premiera filmului „Gold”

Încă un moment romantic pe covorul roșu în 2017. Aseară, actorul Matthew McConaughey a avut o apariție explozivă la premiera celui mai recent film al său, „Gold”, în New York. El și soția sa au fost surprinși sărutându-se. Atât de îndrăgostiți!

TWC-Dimension Hosts The World Premiere Of "Gold" - Red Carpet

De la gesturile romantice și bombardamentul cu fotografii alături de soție, Camila Alves, 34 de ani, la selfi-uri cu co-starul său, Bryce Dallas Howard, actorul de 47 de ani a fost cea mai veselă și energică prezență de la premieră. McConaughey chiar s-a aplecat pentru a o săruta pe soția sa cu care este de 4 ani și jumătate, în fața fotografilor.

NEW YORK, NY - JANUARY 17: Actors Matthew McConaughey and Camila Alves attends The World Premiere of 'Gold' hosted by TWC - Dimension at AMC Loews Lincoln Square 13 theater on January 17, 2017 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Chiar dacă era un eveniment în care actorul ar fi trebuit să fie în centrul atenției, modelul a atras toate privirile cu grația sa, dar și cu ținuta foarte inspirată, o rochie aurie creată de Marchesa. Această piesă vestimentară o duce pe Camila în topul celor mai bune apariții de pe covorul roșu din 2017. Rochia este o combinație de franjuri, dantelă și detalii sclipitoare, o rochie cu adevărat unică. Camila a fost atât de frumoasă, încât  McConaughey nu s-a putut abține să nu se fotografieze cât mai jucăuș alături de ea.

actors

Foto: Getty, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA