Maturizarea lui Paris Jackson

tatuaje_paris
Paris, cu un tatuaj extrem

Fiica regretatului Michael Jackson a trecut pragul majoratului de mână cu un toboşar cu opt ani mai mare decât ea.

 După perioada tulbure a adolescen­ţei, zile senine şi fericite au reintrat în viaţa moştenitoarei megastaru­lui, care a ajuns la vârsta majoratului. Paris Jackson a sărbătorit cu fast evenimentul, pe 3 aprilie, avându-l alături pe noul ei iubit, tobo­şarul Michael Snoody (26). Din imaginile pos­tate de fiica lui MJ pe contul ei de Instagram, în care ea şi Snoody se ţin în braţe, reiese că cei doi sunt foarte îndrăgostiţi, deşi îi despart opt ani. Se pare, însă, că poveştile personale, precum şi pasiunea pentru muzică i-au unit, căci atât Paris, cât şi Michael au avut în trecut probleme cu alcoolul şi drogurile.

paris cu michael - instagram

Spunem „trecut“ pentru că Paris zâmbeşte astăzi din toată inima, la şapte ani de la pierde­rea celebrului său tată, răstimp în care s-a lup­tat cu depresia, cu neînţelegerile familiale, cu avatarurile primei iubiri cu Chester Castellaw, cu tentativele de suicid şi chiar cu propria-i fai­mă. „E primul an, de când a murit MJ, când Paris îşi serbează ziua“, a declarat o sursă din antura­jul ei pentru OK! US. „Şi asta nu doar pentru că acum este îndrăgostită. E şi datorită altor aspec­te, care s-au îmbunătăţit pe parcurs. Acum este o cu totul altă persoană şi îi place şi ei felul în care s-a transformat“, a completat aceeaşi sursă.

paris cu iubitul 3
Paris și iubitul ei
iubitul lui paris...
Iubitul lui Paris…

Totuşi, privind-o pe tânăra cu părul scurt, vop­sit blond, care împrumută ceva din rebeliunea lui Miley Cyrus, nu putem să nu ne amintim de şocul pe care l-a produs întregului clan Jackson când, acum trei ani, a înghiţit 20 de pastile de ibupro­fen şi s-a tăiat pe braţe cu cuţitul. Ulterior a fost internată de urgenţă într-o secţie de psihiatrie, iar apoi plasată într-un internat din Utah pentru adolescenţii cu probleme. Oare acolo să-l fi întâl­nit şi pe acest Snoody?

Mama toboşarului, Sandy Boswell, povesteş­te în acelaşi OK! US că Paris e cea care a intrat în vorbă cu fiul ei, iar Michael nu şi-ar fi dat seama că o are în faţa lui tocmai pe fiica megastarului, din cauza look-ului ei nou. „Vorbim des cu ea la telefon“, spune Sandy. „E drăguţă şi pare foarte matură.“ De cealaltă parte, însă, clanul Jackson le urmăreşte fiecare mişcare, potrivit unei alte surse. Şi nu ne mirăm, de vreme ce Paris şi fraţii ei, Prince şi Bigi (aka Blanket), au pe mână o ren­tă anuală de opt milioane de dolari! Totuşi, de când s-a reîntors în casa bunicii sale, Katherine, care este şi tutorele ei legal, apele par să se fi li­niştit, iar noua Paris e încântată de acest capitol cu care-şi începe maturitatea.

foto: hepta, instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA