Meg Ryan, regizoare la 54 de ani! Cum arată actrița, în urma presupuselor operații estetice

Este considerată una dintre reginele comediei americane. Acum, la 54 de ani, Meg Ryan își însușește și rolul de regizor, cu mult așteptatul film “Ithaca”, cu Tom Hanks  în rol principal. Și, de asemenea, este din nou ținta criticilor referitoare la imaginea ei veșnic tânără, dar marcată și reparată de intervenții estetice, mai ales după pictorialul din revista Porter.

Meg Ryan a pozat în cadre alb-negru. Unii spun că pentru a estompa semnele tipice operațiilor estetice
Meg Ryan a pozat în cadre alb-negru. Unii spun că pentru a estompa semnele tipice operațiilor estetice

Meg Ryan iubește viața, iubește arta și se iubește pe sine. Cea care a devenit cine e în prezent, în ciuda anilor acumulați. Pentru această actriță de Hollywood, unde imaginea face aproape totul, vârsta de 54 de ani – proaspăt împlinită în noiembrie, este doar o cifră și o marcă a experienței sale de viață. “Iubesc vârsta pe care o am, îmi iubesc viața acum. Îmi pace persoana care am devenit, cine am evoluat. De-a lungul vieții am fost foarte haotică, dar acum sunt împăcată. Și asta vine cu timpul”, a mărturisit blonda plină de suplețe pentru revista Porter, căreia i-a oferit și un pictorial alb-negru.

Actrița s-a apucat de regie pentru prima oară și pare că-i va ieși!
Actrița s-a apucat de regie pentru prima oară și pare că-i va ieși!

Însă regizoarea nu este nici pe departe scutită de remarcile referitoare la aspectul ei vădit operat. Dacă trupul ei arată tânăr, neașteptat de bine chiar, fața poartă amprenta unor intervenții estetice. Despre care, însă, a preferat să nu vorbească deloc. Mai pe șleau, a ocolit subiectul cu foarte multă istețime, mai ales că și pictorialul alb-negru a permis iluzia de tinerețe și a ascuns urmele specifice operațiilor estetice.

Meg Ryan, pe 29 octombrie. Ce credeți, este operată estetic? Buzele ei par că spun că da...
Meg Ryan, pe 29 octombrie. Ce credeți, este operată estetic? Buzele ei par că spun că da…

“Sunt lucruri mai importante de discutat decât cum arată femeile și cum îmbătrânesc. Ne blocăm în aceste conversații despre look, culoarea părului și altele. E interesant și amuzant pentru 5 minute, dar atât.” – o declarație interesantă, însă, despre actrița din “When Harry Met Sally”, care de multe ori, în trecutul ei, a fost acuzată că a apelat la trucuri cosmetice – de la Botox, la liftinguri faciale, fillere pentru buze și altele – penru a se menține aparent tânără.

Să ne amintim apariția sa din 2013 la Festivalul de Film de la Taormina, când zâmbetul ei a uluit în sensul negativ decât în cel pozitiv.

Meg Ryan la Taormina, când publicul a speculat că s-a operat estetic la față
Meg Ryan la Taormina, când publicul a speculat că s-a operat estetic la față

FOTO Getty Images, Porter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA