Meg Ryan, vecină cu Blake Lively și cu Jessica Biel. Cum arată noua ei locuință?

Citeste tot despre:

, , ,

Luna trecută, actrița Meg Ryan și-a vândut apartamentul de trei dormitoare din Manhattan pentru 8,5 milioane de lire sterline. Acum, am aflat că actrița a folosit banii respectivi pentru a-și cumpăra o nouă locuință în New York. Iată cum arată!

Clădirea în care și-a cumpărat noul apartament

Meg Ryan este acum vecină cu Blake Lively și Ryan Reynolds, dar și cu Jessica Biel și Justin Timberlake. Aceasta și-a achiziționat, în aceeași clădire cu ei, un apartament în valoare de 7 milioane de lire sterline. Actrița are acum acces la o piscină imensă, la băi turcești și la o priveliște de pe acoperișul clădirii superbă.

Noua proprietate a actriței are o suprafață de 293 de metri pătrați și este decorată ultramodern. Bucătăria curprinde zone separate de gătit și cinat, dispune de bar și chiar de o masă pentru micul dejun. Ca și cel precedent, acest apartament este compartimentat în trei dormitoare spațioase, un birou, trei băi + una de serviciu, dar și garderobă. Haideți să vedem mai multe fotografii cu reședința actriței!INAPOI LA PRIMA PAGINA