Megan Fox a născut. Iată ce nume a primit bebelușul nr. 3!

Încă un băiețel! Familia actriței Megan Fox (30) și a starului din Beverly Hills s-a mărit cu încă un membru. Pe 4 august, cei doi și-au strâns în brațe al treilea copil!

Megan-Fox-Brian-Austin-green
Au devenit părinți pentru a treia oară

Motiv de sărbătoare pentru Brian Austin Green (43) și Megan Fox: al treilea băiețel s-a născut perfect sănătos. Potrivit publicației ”E!”, actrița din ”Teenage Mutant Ninja Turtles” a adus pe lume, pe 4 august, al treilea copil al cuplului. Micuțul a primit nota 10 la naștere, iar mama se recuperează pe zi ce trece.

Iar dacă vă întrebați ce nume a primit la naștere micuțul, aflați că este vorba de unul  mai puțin obișnuit. Journey (călătorie) River Green este numele acestuia, care se bucură de grija a doi frați mai mari, respectiv Noah (3 ani) și Bodhi (2 ani).

Megan Fox și Brian Austin Greena s-au cunoscut în 2004
Megan Fox, Brian Austin Green și ceilalți copii ai lor, Noah și Bodhi

Amintim că cea de-a treia sarcină a actriței a fost o adevărată surpriză, mai ales că ea și soțul său anunțase că au decis să divorțeze. Din fericire, sarcina i-a făcut să se răzgândească în privința acestei decizii, iar acum sunt fericiții părinți a trei băieți frumoși și sănătoși.

copii-megan-fox
Noah și Bodhi

foto: Arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA