Meghan Markle a ajuns la Londra, la timp pentru nunta Pippei Middleton

Meghan Markle a ajuns în Marea Britanie, exact la timp pentru nunta surorii Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton. Potrivit E! News, actrița din serialul Suits, care urmează să participe la nunta surorii mai mici a lui Kate Middleton, a sosit marți pe aeroportul internațional Heathrow. Iubita Prințului Harry, în vârstă de 35 de ani, a fost condusă direct la Palatul Kensington, locuința Prințului Harry.

Meghan a sosit pe aeroportul din Londra.

Conform  HELLO!, actrița și-a luat câteva zile libere, mai exact de pe 15 pe 22 mai, special pentru a sosi în Marea Birtanie pentru nunta Pippei Middleton, la care ea a fost invitată în calitate de iubită oficială a lui Harry. Aceasta ar fi primul eveniment important, oficial, la care cei doi vor apărea împreună, dat fiind faptul că Meghan va fi și un oaspete privilegiat la această nuntă. Nu numai că va participa la petrecerea de seara, dar va putea veni și la ceremonia religioasă de la biserică, fiindcă a primit dezlegare de la sora ducesei. Inițial, Pippa a ridicat pretenții uriașe pentru nunta sa, spunând că la slujba religioasă nu vor putea participa persoanele care nu sunt căsătorite sau logodite, excepție făcând însă, Meghan.

Nu este pentru prima oară când Meghan vine la locuința lui Harry.

Meghan și Harry îi vor acompania pe Ducele și pe Ducesa de Cambridge sâmbătă, 20 mai, alături de copiii Casei Regale, prințesa Charlotte și prințul George, care au și ei roluri bine stabilite la acest eveniment. În timp ce Charlotte va fi domnișoară de onoare, George va fi cavalerul ginerelui, responsabil cu verighetele. Pippa și logodnicul său James Matthews urmează să își jure iubire veșnică la biserica Sf. Mark din Englefield, ceremonie care va fi urmată de recepția de la casa familiei Middleton din Bucklebury. Pentru petrecere, mireasa a pus să se ridice în spatele casei sale un enorm cort din cristal, pentru care a plătit 100.000 de lire sterline.

Harry și Meghan au fost surprinși într-o parcare.

Întoarcerea starului TV în Anglia survine la mai puțin de două săptămâni după ce ea și nepotul reginei, 32 de ani, au participat la primul lor eveniment public la Audi Polo Challenge.  În timpul jocului de caritate, Meghan și Harry au fost fotografiați sărutându-se într-o parcare.

Foto: Hepta, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA