Meghan Markle stă cu Prințul Harry la Palatul Kensington!

Nici că există indiciu mai puternic că relația lor este pe cât se poate de serioasă! Meghan Markle, actrița care se iubește cu Prințul Harry, a fost fotografiată la porțile Palatului Kensington.

meghan-markle
Meghan, surprinsă la cumpărături prin Londra

Ieri, tânăra actriță a fost surprinsă făcându-și cumpărăturile pe Kensington High Street, una dintre cele mai populare străzi din Londra,  care, surpriză, duce fix la Kensington Palace, acolo unde Prințul Harry locuiește.

Ba mai mult, câteva momente mai târziu, și cu câteva plase de cumpărături în plus, Meghan Markle a putut fi văzută la poarta palatului, așteptând să i se deschidă. Așa am aflat, așadar, că actrița locuiește deja cu iubitul său și că acel ”lucru important” pe care îl avea de făcut, și pe care l-a servit producătorilor serialului „Suits” când le-a cerut câteva zile libere, avea legătură cu noua viață a ei, care pare să se desfășoare departe de California (unde are reședința) și de Toronto (acolo unde se filmează ”Suits”).

meghan-markle-kensington
La porțile Palatului Kensington, acolo unde Prințul Harry are o vilă a lui (Nottingham Cottage)

Cât despre cumpărăturile făcute de Meghan, aceasta pare să fi ieșit pentru un mic dejun sănătos, pe care să-l servească cu iubitul său, căci pe una dintre plase scria ”Whole Foods” (un supermarket care comercializează produse organice).

Surprinzător, însă, Meghan apare singură în toate aceste fotografii, deci a preferat să nu fie însoțită de nicio gardă de corp, deși cu câteva zile în urmă a cerut protecția poliției. Asta, poate, și pentru că a sperat să treacă neobservată, optând pentru o ținută discretă, compusă din haine închise la culoare, și o șapcă, pe care am văzut-o de câteva ori și la iubitul său.INAPOI LA PRIMA PAGINA