Mel B a slăbit foarte mult după divorț și problemele cu banii

Citeste tot despre:

, , ,

Mel B s-a întors! După ce a stat în centrul bârfelor legate de divorțul de Stephen Belafonte și de falimentul în care se zbate, fosta membră a trupei Spice Girls și-a făcut apariția mândră pe covorul roșu al evenimentului de promovare a emisiunii America’s Got Talent.

Mel B a afișat un trup foarte subțire
Vedeta pare că a slăbit foarte mult

Prilej pentru noi să observăm cât de mult a slăbit vedeta de 42 de ani, Mel afișând o siluetă fusiformă, mult mai subțire decât obișnuia ea să fie.

Să fie dezamăgirile în dragoste și problemele cu banii motivul pentru care vedeta a slăbit atât de mult? Conform informațiilor din presă, Melanie ar mai avea în cont penibila sumă de 961 de lire sterline, după ce a spart nu mai puțin de 50 de milioane pe un stil de viață extravagant.

Panglicile sandalelor i-au sugrumat picioarele

Revenind la evenimentul de aseară, am observat la juratul emisiunii America’s Got Talent și un amănunt estetic neplăcut. Panglicile sandalelor cu model extravagant au fost atât de strânse pe picioarele ei, încât i-au sugrumat pur și simplu pielea, iar lucrul acesta a fost foarte vizibil în fotografii.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA